Amazon OnePlus Nord Quiz Answers Price OnePlus Nord 5G

Amazon OnePlus Nord Quiz Answers Price OnePlus Nord 5G – If You Are willing to get all the Right Answers of Amazon OnePlus Nord Quiz Here below I have mentioned all Correct answers of the Amazon OnePlus Nord Quiz Answers.

Now Amazon OnePlus Nord Quiz Is Live Give all correct Answer and Win OnePlus Nord 5G easily.

Amazon OnePlus Nord Quiz Answers

Quiz Details:

Amazon OnePlus Nord Quiz prize – OnePlus Nord 5G
Amazon OnePlus Nord Quiz Date – 23 July To 7 August 2020
Winners Will Declare On – 31st August 2020
Total Winner: 4 Prizes

How To Play Amazon Quiz:

Download Amazon Mobile App.( Android/iOS)
Log in with your credentials, if new then register.
Go to Menu Button and Find Funzone.

Below is the answers of Aquaguard Marvel Water Purifier Quiz Amazon:

Amazon OnePlus Nord Quiz Price Money Rs.10000 Pay Balance

OnePlus Nord 5G Amazon quiz Answers: 28 July 2020

1. Up To Which Generation Of Mobile Network Can The OnePlus Nord Support?

Buy  Amazon Eureka Forbes Quiz Answers Win Aquaguard Marvel Water Purifier

Answer 1: 5G

2. Which Processor Powers OnePlus Nord?

Answer 2: Qualcomm Snapdragon 765G

3.Which Of These Is True For Nord’s Camera?

Answer 3: All Of The Above

4. Nord Comes With A Super Smooth __Hz AMOLED Display. Fill In The Blanks.

Answer 4: 90Hz

5.What Is The Highest RAM Configuration Available For Nord?

Answer 5: 12GB

6. What Is The Starting Price Of OnePlus Nord?

Answer 6: 24,999

Amazon Oneplus Nord uiz Guess The Specs Answers

  1. OnePlus Nord Is Powered By Which Latest Processor?
    Answer 1: Qualcomm Snapdragon 765G SoC Processor
  2. : OnePlus Nord Has The Same Flagship Level Rear Camera As Which OnePlus Smartphone?
    Answer 2: OnePlus 8 Pro
  3. : What Is The Battery Capacity On The OnePlus Nord? (In MAh)
    Answer 3: 4115 MAh
  4. : What Charging Technology Powers Up The OnePlus Nord?
    Answer 4: 30W Warp Fast Charge
  5. : OnePlus Nord Comes With A _____Hz Display
    Answer 5: 90Hz, AMOLED

Play Latest Flipkart Quiz:

Buy  Amazon Prime Day Quiz Answers Winning Price Rs.1000

Play Latest Amazon Quiz:

Play OYO Quiz:

OYO Ultimate Trivia Quiz Answers 31 July 2020 Win 1 Lakh Paytm cash, OYO Money 2.5 Lakh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *