Amazon Prime Day Quiz Answers 31 July 2020 Winning Price Rs.1000, Rs.100K & 50K

Amazon Prime Day Quiz Answers Winning Price Rs.1000, Rs.100K & 50K – If You Are willing to get all the Right Answers of Amazon Prime Day Quiz Here below I have mentioned all Correct answers of the Amazon Prime Day Quiz Answers.

Now Amazon Prime Day Quiz Is Live Give all correct Answer and Win Rs.1000, Rs.100K & 50K easily.

Amazon Prime Day Quiz Answers

Quiz Details:

Prize – Win Rs.1000, Rs.100K & 50K
Date – 31 July 2020
Winners Will Declare On 

How To Play Amazon Quiz:

Download Amazon Mobile App.( Android/iOS)
Log in with your credentials, if new then register.
Go to Menu Button and Find Funzone.

Below is the answers of Aquaguard Marvel Water Purifier Quiz Amazon:

Amazon Prime Day Quiz Win Rs.1000, Rs.100K & 50K

Amazon Prime Day uiz Answers – Win Rs.1000

  1. Which 2020 DC Extended Universe Movie Is Available On Prime Video As A Prime Day Special?
    Answer: Birds Of Prey
  2. When Is Prime Day 2020?
    Answer: 6th- 7th Aug
  3. Which Of The Following Games Has A Special Content Release As Prime Day Special?
    Answer: Ludo King
  4. Which Of The Following Is NOT Launching On Amazon Prime Day 2020?
    Answer: iPhone 16
  5. Till What Dates Can Customers Collect Cashback Rewards To Redeem On Prime Day ?
    Answer: August 4th
Buy  Amazon Pay Bills With Alexa Quiz Answers Win Prize Rs.10000

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win Rs.50000

  1. How Can You Maximize Savings On Prime Day?
    Answer: All Of The Above
  2. There Are A Host Of Prime Day Special Movie Releases Coming Up This Prime Day. All Of The Below Are Prime Day Special Releases, Except?
    Answer: Dil Bechara
  3. You Can Save Up To Rs. 200 On Shopping From Small & Medium Businesses Between 23rd July To 4th August.
    Answer: TRUE
  4. When Is Prime Day 2020 In India?
    Answer: 6th- 7th Aug
  5. Prime Members Can Avail Which Of The Following This Prime Day
    Answer: All Of The Above

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win Rs.100000

  1. When Is Prime Day 2020 In India?
    Answer: 6th- 7th Aug
  2. This Prime Day, Prime Members Get Exclusive Access To __ Products. Fill In The Blanks
    Answer: Over 300
  3. Only Prime Members Can Avail Prime Day Offers.
    Answer: TRUE
  4. Prime Day Special, World Premiere Of Shakuntala Devi Features Which Popular Bollywood Actress?
    Answer: Vidya Balan
  5. Prime Members Can Tune Into Prime Day Special Celebrity Curated Music Playlists From Which Of The Following Artists?
    Answer: All Of The Above
Buy  Amazon Road To Freedom Quiz Answers Win Rs.10,000

Play Latest Flipkart Quiz:

Play Latest Amazon Quiz:

Play OYO Quiz:

OYO Ultimate Trivia Quiz Answers 31 July 2020 Win 1 Lakh Paytm cash, OYO Money 2.5 Lakh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *