Amazon Prime Day Quiz Answers Rs.100K & 50K Winning Price

Amazon Prime Day Quiz Answers Rs.100K & 50K Winning Price – If You Are willing to get all the Right Answers of Amazon Prime Day Quiz Here below I have mentioned all Correct answers of the Amazon Prime Day Quiz Answers.

Now Amazon Prime Day Quiz Is Live Give all correct Answer and Win Rs.100K & 50K easily.

Amazon Prime Day Quiz Answers

Quiz Details:

Amazon Prime Day Quiz prize – Rs.100K & 50K
Amazon Prime Day Quiz Date – 28 July To 7 August 2020
Winners Will Declare On – 30th August 2020
Total Winner: Many

How To Play Amazon Quiz:

Download Amazon Mobile App.( Android/iOS)
Log in with your credentials, if new then register.
Go to Menu Button and Find Funzone.

Below is the answers of Aquaguard Marvel Water Purifier Quiz Amazon:

Amazon Prime Day Quiz Win Rs.100K & 50K

Amazon Prime Day uiz Answers – Win Rs.50000

1. How Can You Maximize Savings On Prime Day?
Answer 1: All Of The Above

2. There Are A Host Of Prime Day Special Movie Releases Coming Up This Prime Day. All Of The Below Are Prime Day Special Releases, Except?
Answer 2: Dil Bechara

3. You Can Save Up To Rs. 200 On Shopping From Small & Medium Businesses Between 23rd July To 4th August.
Answer 3: TRUE

4. When Is Prime Day 2020 In India?
Answer 4: 6th- 7th Aug

Buy  Amazon Wheel of Fortune Quiz - Spin And Win Sony 4K LED TV

5. Prime Members Can Avail Which Of The Following This Prime Day
Answer 5: All Of The Above

Amazon Prime Day uiz Answers – Win Rs.100000

When Is Prime Day 2020 In India?
Answer 1: 6th- 7th Aug

This Prime Day, Prime Members Get Exclusive Access To __ Products. Fill In The Blanks
Answer 2: Over 300

Only Prime Members Can Avail Prime Day Offers.
Answer 3: TRUE

Prime Day Special, World Premiere Of Shakuntala Devi Features Which Popular Bollywood Actress?
Answer 4: Vidya Balan

Prime Members Can Tune Into Prime Day Special Celebrity Curated Music Playlists From Which Of The Following Artists?
Answer 5: All Of The Above

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *