Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 20 August 2020 Win Exciting Gifts

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 20 August 2020 Win Exciting Gifts – If You Are willing to get all the Right Answers of Quiz Here below I have mentioned all 5 Correct answers of the Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers.

Now Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Is Live Give all correct Answer and Win Unlimited Prizes of Gems, Gifts & Vouchers easily.

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers

Quiz Details:

Quiz Date – Daily
Winners Will Declare On – After 15 Days
Total Winner: 1

How To Play Quiz:

1. Download Flipkart Mobile App.( Android/iOS)
2. Log in with your credentials, if new then register.
3. See the Game section in the down right-hand side of the app.

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers

20th August 2020 Answers:

1: 1. Coins With Hindu Gods Were Issued In India During The British Era

Answer 1: FAKE

2: 2. WhatsApp CEO Warns Users To Change Display Picture To Avoid Misuse By ISIS

Answer 2: FAKE

3: 3. Asia’s First Ever Fighter Jet Was Made In India

Answer 3: NOT FAKE

4: 4. Mosuitoes Are The Deadliest Known Creatures To Humans

Answer 4: NOT FAKE

5: 5. The Renewable Energy Sector Generates 3 Times More Employment Than The Fossil Fuel Industry

Answer 5: NOT FAKE

19 August 2020 Answers:

1: Harmonium Is An Indian Originated Instrument

Answer 1: FAKE

2: India’s Independence Day Was Celebrated With Grandeur In London

Answer 2: FAKE

3: Varanasi’s Ratneshwar Temple Leans More Than The Leaning Tower Of Pisa

Answer 3: NOT FAKE

4: 4. Helium Gas Was Discovered In India During A Solar Eclipse

Answer 4: NOT FAKE

5: An Alcoholic Monkey Bit 250 People After He Could Not Get His Hands On More Alcohol

Answer 5: NOT FAKE

18 August 2020 Answers:

1: Punjab Government Will Distribute 50000 Smartphones To Students

Answer 1: NOT FAKE

2: The City Of Bombay Was Given As Dowry To The Britishers

Answer 2: NOT FAKE

3: A Female Made A Guinness World Record By Birthing 14 Infants Fathered By 14 Different Men

Answer 3: FAKE

4: Hyundai Showroom Recently Appointed A Dog As Its Car Salesman

Answer 4: NOT FAKE

5: A Photo Has Surfaced Wherein Gandhiji Is Dancing With A Caucasian Female

Answer 5: FAKE

17 August 2020 Answers:

1: 1. A Polling Booth For A Single Voter Was Set Up In 2019 Elections

Answer 1: NOT FAKE

2: 2. An American Cartoonist Made Fun Of Indian Media In His Cartoons

Answer 2: FAKE

3: 3. Petticoat Was Worn By Men Initially

Answer 3: NOT FAKE

4: 4. Kejriwal Government Was Unsuccessful In Ceasing Floods

Answer 4: FAKE

5: 5. Mysterious Sea Creature Washes Ashore On A Beach In UK ?

Answer 5: NOT FAKE

16 August 2020 Answers:

1: Indian Team Couldn’t Participate In The 1950’S FIFA World Cup As They Weren’t Permitted To Play Barefoot

Answer 1: FAKE

2: Mammals Can Lay Eggs Too

Answer 2: NOT FAKE

3: A Video Where Delhi Police Caught A Terrorist Recently Is Being Circulated Online

Answer 3: FAKE

4: There Is A Museum Dedicated To Toilets In India

Answer 4: NOT FAKE

5: The Beirut Blast Was The Result Of A Nuclear Explosion

Answer 5: FAKE

15th August 2020 Answers:

1: India’s Independence Day Is Celebrated On 15th August Because The Japanese Army Surrendered In WW2 On The Same Date

Answer 1: NOT FAKE

2: UN Is Promoting A New World Order Where The Entire World Will Be Governed By One Government

Answer 2: FAKE

3: A Temple In India Exists Where Dogs Are Worshipped

Answer 3: NOT FAKE

4: Rabindranath Tagore Had Also Composed Sri Lanka’s National Anthem

Answer 4: FAKE

5: 5. A Giraffe’s Neck Has The Same Number Of Bones As A Human’s Neck

Answer 5: NOT FAKE

14th August 2020 Answers:

1: You Can Measure Your Blood I Can Oxygen Levels Through An App With The Phone Camera

Answer 1: FAKE

2: Bata Is An Indian Company

Answer 2: FAKE

3: You Must Plant 10 Saplings To Get A Gun Licence In Patiala

Answer 3: NOT FAKE

4: In UP Sonbhadra A Mountain With 3000 Tonnes Of Gold Has Been Found

Buy  Flipkart Super Fan Quiz Answers - Flipkart Anannya Pandey Quiz Win Exciting Gifts

Answer 4: FAKE

5: The Word Salary Is Derived From Salt

Answer 5: NOT FAKE

13th August 2020 Answers:

1: Leonardo DiCaprio Stepmom Is An Amritdhari Sikh

Answer 1: NOT FAKE

2: Polo Is The Only Sport That Does Not Allow Left Handed Players

Answer 2: NOT FAKE

3: A Day On Venus Is A Little Longer Than A Year On Venus

Answer 3: NOT FAKE

4: French President Macron Congratulates India On Rafale Jets

Answer 4: FAKE

5: ICMR declares 15 August as the deadline For COVID Vaccine Launch

Answer 5: FAKE

12th August 2020 Answers:

Q1: Tamil Word ‘Aiyo’ Has Been Added To The Oxford Dictionary

Answer 1: NOT FAKE

Q2: There Are Only 3 Animals Visible On The National Emblem Of India

Answer 2: FAKE

Q3: Meat And Dairy Industries Produce More Greenhouse Gases Than All The Cars In The World

Answer 3: NOT FAKE

Q4: The Original Coca Cola Had Cocaine As An Ingredient

Answer 4: NOT FAKE

Q5: ‘Good Morning’ Message Exposes One’s Private Banking Information

Answer 5: FAKE

11th August 2020 Answers:

1. Madhuri Dixit Is In Talks With Production Houses For Her Biopic

Answer 1: FAKE

2. Microsoft Hired An Individual-Named ‘Mac Book’

Answer 2: NOT FAKE

3. In 1998 Yahoo Refused To Buy Google

Answer 3: NOT FAKE

4. Sachin Tendulkar Is The First Player To Score Double Century In ODI

Answer 4: FAKE

5. Amul Has The Longest Running Ad Campaign In The World

10 August 2020 Answers:

1: Nokia Is Giving Away Free Smartphones Amidst COVID

Answer 1: FAKE

2: For The First Time In 72 Years Indian Rupee Is Weaker Than Bangladeshi Taka

Answer 2: FAKE

3: A Goldfish Has A 3 Second Memory

Answer 3: FAKE

4: Charlie Chaplin Won His Only Non Honorary Oscar For Music

Answer 4: NOT FAKE

5: IT Company WIPRO Started Originally As A Manufacturer Of Vegetable Ghee

Answer 5: NOT FAKE

9th August 2020 Answers:

1: The Image Of Mahatma Gandhi Was First To Appear On The Indian Rupee Coin

Answer 1: FAKE

2: A Bill Was Presented In The Lok Sabha That Children Abusing Parents Will Be Jailed

Answer 2: NOT FAKE

3: A Truck Crashed Into A Helicopter In Punjab

Answer 3: FAKE

4: 4. A Pigeon Was Arrested By Indian Police On A Suspicion Of Being A Spy

Answer 4: NOT FAKE

5: 5. A Union Minister Promoted Bhabhiji Papad Which Will Fight Corona Virus

Answer 5: NOT FAKE

8th August 2020 Answers:

1: The Slogan Quit India Was Suggested By Gandhiji In The Congress Session Of 1942

Answer 1: FAKE

2: Jio Offers Free Recharge To Celebrate Mukesh Ambani Becoming The 6th Richest Man In The World

Answer 2: FAKE

3: The Nizam Of Hyderabad Was The World’s Richest Man In 1937

Answer 3: NOT FAKE

4: Google Images Was Invented Because Of Jennifer Lopez’s Dress

Answer 4: NOT FAKE

5: Tiger Has Always Been India’s National Animal

Answer 5: FAKE

7th August 2020 Answers:

1: Tipu Sultan Used Rockets To Fight Against The British In The 18th Century

Answer 1: NOT FAKE

2: RBI Has Released Notes Of New Denomination

Answer 2: FAKE

3: A Woman With Four Legs Existed

Answer 3: NOT FAKE

4: USA And India Rank First And Second Respectively For Conducting The Most Covid – 19 Test

Answer 4: FAKE

5: Both Male And Female Elephants Found In India Have Tusks

Answer 5: FAKE

6th August 2020 Answers:

1. India Was The First Asian Country To Have A Nuclear Reactor

Answer 1: NOT FAKE

2. Germany Asks 4000 People To Attend Concert As A Coronavirus Experiment

Answer 2: NOT FAKE

3. The Mughals Introduced The Currency Of Rupee In India

Answer 3: FAKE

4. Shankar Mahadevan Sang Breathlese’in One Breath

Answer 4: FAKE

5.A 4-Year Old.Boy Ran 65 Kms Which S Longer Than A Full Marathon

Answer 5: NOT FAKE

5th August 2020 Answers:

1. There Was A Protest In Manori Against An Organ Harvesting Racket In The Name Of Corona

Answer 1: FAKE

2. Conman Natwarlal Sold The Indian Parliament House Along With Its MPs

Answer 2: NOT FAKE

3. Humans Cannot Have More Than 32 Teeth In Their Mouth

Answer 3: FAKE

4. Bruce Lee Was A Cha-Cha Dance Champion

Answer 4: NOT FAKE

5. A Funeral For A Helmet Held During Protest Against Wearing Helmets

Answer 5: NOT FAKE

4 August 2020 Answers:

1. Siyaram Launches Anti-Corona Fabric

Answer 1: Not Fake

2. Neem Is The National Tree Of India

Answer 2: Fake

3. Parle-G Girl Was The Famous Author Sudha Murthy

Answer 3: Fake

4. Indian Railways Is The Largest Employer In The World

Answer 4: Fake

5. Indian Women Have More Gold Than Few First World Nations Combined

Buy  Flipkart Plus Big Saving Days Quiz Answer & Win Prizes

Answer 5: Not Fake

3 August 2020 Answers:

1. Modi Rakhi Competes Against Chinese Rakhi For Rakshabandhan 2020?

Answer 1: NOT FAKE

2. Central Government Is Giving Rs 1.5 Lakh To Municipalities For Every Covid + Ve Patient ?

Answer 2: FAKE

3. In 1928 Amsterdam Olympics India Won Its 1st Gold Without Conceding A Single Goal?

Answer 3: NOT FAKE

4. NASA Has Discovered A New Zodiac Sign ?

Answer 4: FAKE

5. Hrithik Roshan Was The Original Choice For SRK’s Roles In Don 2 And Swades ?

Answer 5: NOT FAKE

2 August 2020 Answers:

1. 1. Whiskey Will Be Sold In Paper Bottles

Answer 1: Not Fake

2. 2. Ratan Tata Said That A Non – Tata Could One Day Be The Chairman Of Tata Trusts

Answer 2: Not Fake

3. 3. Priyanka Chopra Was Married Before She Married Nick Jonas

Answer 3: Fake

4. 4. Funeral Service Was Conducted In Iceland For A Glacier

Answer 4: Not Fake

5. 5. Union Government Revokes The Power Of The Police To Grant Bail

Answer 5: Fake

1 August 2020 Answers:

1. BANK Bank Of China To Open Its Branch In India Amidst Border Tensions

Answer 1: FAKE

2. Amitabh Bachchan’s Original Name Was Inuilaab

Answer 2: NOT FAKE

3. WHO Claims That Asymptomatic Patients Cannot Spread COVID – 19

Answer 3: FAKE

4. Fish With Human Lips And Teeth Found In Malaysia

Answer 4: FAKE

5. It Is Illegal In India To Use Monkeys For Entertainment Purposes

Answer 5: NOT FAKE

31 July 2020 Answers:

1. Nostradamus Had Predicted The Coronavirus Outbreak In 2020

Answer 1: Fake

2. According To World Culture Score Index Indians Spend The Most Time Reading

Answer 2: Not Fake

3. CPI ( M ) Leaders Show Support To China Against Indian Army

Answer 3: Fake

4. Badshah Declares That He Won’t Remake Songs In The Future

Answer 4: Not Fake

5. People Lose Consciousness Due To Murder Hornet

Answer 5: Fake

30 July 2020 Answers:

1. India’s Biggest Slum Dharavi Was An Island Until The 18th Century

Answer 1: Not Fake

2. Badminton Was Originally Called Poona

Answer 2: Not Fake

3. Lockdown Related Fines Worth 81 Crore Collected Within 5 Days In Pune

Answer 3: Not Fake

4. Diljit Dosanjh Took Ivanka Trump To See The Taj Mahal

Answer 4: Fake

5. Budweiser Employee Urinated In Beer Tanks For 12 Years

Answer 5: Fake

29 July 2020 Answers:

1. 1. Drinking Alcohol Will Protect You From COVID-19 Infection

Answer 1: Fake

2. 2. Residents Of Indus Valley Civilization Had Private Toilets

Answer 2: Not Fake

3. WHO Offers Up To $100 To Work For 2-3 Hours From Home

Answer 3: Fake

4. Kalki Koechlin’s Great Grandfather Was The Chief Engineer Of The Eiffel Tower

Answer 4: Not Fake

5. 5. Stray Dog Steals Money Worth 7400000/-

Answer 5: Not Fake

28 July 2020 Answers:

1.Uttarakhand Forest Fires In 2020 Were Unnatural

Answer 1: Fake

2. 2. Russia Completes Clinical Trials Of COVID-19 Vaccine

Answer 2: Fake

3. Himesh Reshammiya Has Composed 310 Songs During The Lockdown

Answer 3: Not Fake

4. GoAir Employee Posted Hateful Tweets

Answer 4: Fake

5. Man Sets Guinness World Record For Fastest Typing With Nose

Answer 5: Not Fake

27 July 2020 Answers:

1. Owls Can Rotate Their Head 360 Degrees

Answer 1: Fake

2. Amitabh Bachchan Thanks Doctors Via Video After He Tests COVID – 19 + Ve FO

Answer 2: Fake

3. An Indian Company Is The Largest Producer Of Vaccines In The World

Answer 3: Not Fake

4. Miracle Baby Born With Three Eyes In Germany

Answer 4: Fake

5. WHO Accepts Home Remedy Cure For COVID – 19

Answer 5: Fake

Play the Latest Amazon Quiz:

Play the Latest Flipkart Quiz:

Play OYO Quiz:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *