Flipkart Super Fan Quiz Answers – Flipkart Anannya Pandey Quiz Win Exciting Gifts

Flipkart Anannya Quiz Super Fan Answers Win Exciting Gifts – If You Are willing to get all the Right Answers of Flipkart Super Fan Quiz Answers Here below I have mentioned all 5 Correct answers of the Flipkart Anannya Quiz Super Fan  Answers.

Now Flipkart Anannya Pandey Quiz Super Fan Answers Is Live Give all correct Answer and Win Unlimited Prizes of Gems, Gifts & Vouchers easily.

Flipkart Super Fan Quiz

Quiz Details:

Quiz Date – Daily 1st July To 6 August
Winners Will Declare On – After 15 Days
Total Winner: 1

How To Play Quiz:

1. Download Flipkart Mobile App.( Android/iOS)
2. Log in with your credentials, if new then register.
3. See the Game section in the down right-hand side of the app.

Flipkart Super Fan Quiz Answers – Anannya Pandey Quiz

1: What Is My Secret Talent?

Answer 1: Touching My Tongue To My No

2: What Is My Favourite Team Sport?

Buy  Flipkart Taapsee Pannu Quiz Super Fan Answers Win Gifts Vouchers

Answer 2: Cricket

3: 3. What Is My Favourite Ice Cream Flavour?

Answer 3: Cookies And Cream

4: 4. My Favourite Family Holiday Was To Which Place?

Answer 4: Africa

5: 5. I Am Allergic To Cheese

Answer 5: FALSE

6: 6. One Emoji That I Use The Most Is The Eye Roll

Answer 6: FALSE

7: 7. The First Thing I Do In The Morning Is Check My Phone

Answer 7: TRUE

8: 8. If This Film Was Remade Today I Would Love To Be A Part If It. The Film Is__

Answer 8: Kuch Kuch Hota Hai

9: 9. I Regularly Use This Movie Dialogue. The Dialogue Is__

Answer 9: Main Apni Favourite Hoon

10: 10. If My Life Had A Hindi Theme Song Then It Would Be__

Answer 10: Ankhiyon Se Goli Maare

 

Play Latest Flipkart Quiz:

Play the Latest Amazon Quiz:

Buy  Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 20 August 2020 Win Exciting Gifts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *